سویق و فوایدش + طرز تهیه انواع سویق خانگی

خبر

سویق جو را می توان اصلی خرما، عسل و یا شیر مصرف کرد. سویق گندم به جهت ارتقاء وزن را میتوان هر روز به رخ ناشتا به مقدار دو یا این که سه قاشق غذاخوری به همپا شیر و عسل و یا این که خرما میل نمود. این ماده غذایی به جهت مادرانی که دچار فقر آهن میباشند به هنگام بارداری بسیار توصیه شده می باشد و علاوه بر آن میزان اسیدفولیک بدن در همین بازه زمانی را نیز تأمین میکند. همینطور چنانچه زن و شوهر حدود چهار هفته قبل از بارداری مبادرت به مصرف سویق کنند، همین فعالیت منجر به دنیاآمدن نوزاد با بنیه ای قدرتمند می شود و نیز دادن میزان کمی(نصف قاشق غذاخوری) از سویق به همپا شیر به نوزاد (بعد از شش ماهگی) اثرگذار بوده و ارزش غذایی بالاتری نسبت به شیر خشک سویق جوانه گندم و سرلاک دارد. علت جدا نمودن آرد از سبوس هم مدت زمانه کمتری هست که سبوس نسبت به آرد احتیاج دارااست تا تفت دیتا شود در سرانجام حیاتی انقطاع کردن آنها از یکدیگر می توان از سوختن سبوس جلوگیری نمود. بعد از آن از آسیا کردن عدس آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه تفت دیتا و در رخ نیاز این اقدام را محددا تکرار فرمایید تا سویق شما قابل انعطاف و یکدست شود. لازم به ذکر است که در مورد دانههایی مثل گندم و جو خوب تر می باشد که نخست کار آسیا نمودن را انجام دیتا و سبوس موجود در دانهها را جدا کرده و به صورت جداگانه حرارت دهیم. در غایت می بایست هر دو ماده را باهم ادغام کنیم تا سویق جو بدست آید. برای درست نمودن سویق سنجد در منزل باید ابتدا هسته سنجد را از گوشت آن بوسیله یک آسیاب بی آلایش قطع کرد. گاورس باید آسیاب و تفت داده شود. به جهت اینکه بدون دردسر و نقص‌ بتوانید اهمیت مصرف سویق چاق شوید و به وزن ایده ال برسید می بایست از اشکال سویق به کار گیری کنید. به جهت این که ریزتر و نرم تر شدن ذرات سویق خوبتر هست با شیر ادغام شده و کمی شکر نی شکر به آن طولانی تر شود. نکته حساس این‌که نباید سویق را حیاتی آب ترکیب کرد. در حالی که این دو خوراکی تماما حساس هم یکسری تفاوت اهمیت دارند. دیدنی می باشد بدانید که شما در منزل خویش نیز می توانید این خوراکی فراوان مقوی و اثر گذار را تنظیم کنید. به جهت کسانی که هر مدل نگرانی در مورد دقیقا کجا و همینطور هدایت در آیتم چگونگی به کار گیری از سویق شیردهی نی نی سایت ، شما احتمال دارد می توانید حساس ما در ورقه وب تماس بگیرید.