آشنایی با انواع قهوه + خواص و فواید قهوه برای بدن و سلامتی

خبر

مصرف قهوه به طور غیر مستقیم منجر افزایش دوپامین مغز می شود. کافئین محرک اسید معده هست به همین علت اشخاص دچار به بیماری برگشت اسید معده به مری می بایست مصرف کافئین خویش را محدود کرده و یا این که به طور کلی از مصرف آن صرف لحاظ کنند. بیماری بازگشت اسید معده به مری زمانی شکل می دهد که اسید معده به داخل مری محل اتصال دهن و معده بازگردد. کافئین سیستم عصبی شما را تحریک می نماید و به سلولهای چربی سیگنال جزء‌جزء‌کردن چربی بدن می دهد. نوشیدن قهوه در حد متوسط، یا مصرف حدود دو فنجان قهوه در روز، می تواند از ابتلا به نارسایی قهوه دارای شیر قلبی پیشگیری کند. نوشیدن دو یا این که چند فنجان قهوه در هر روز ممکن است میزان این خطر را تا 66٪ کاهش دهد. نوعی آرتریت در تن که بر اثر ارتقا اسید اوریک در تن تولید میشود. پوکی استخوان در اثر کاهش توده استخوانی صورت می دهد. مصرف قهوه در برهه زمانی بارداری بی قهوه پرو خطر نیست. زنان بارداری که به مصرف قهوه عادت داشته و نمی توانند نوشیدن آن را در مقطع بارداری شکاف کنند، بایستی مقدار قهوه مصرفی خویش را دست کم به یک فنجان در روز کمتر دهند. در استرالیا زوال عقل دومی علت اهمیت مرگ با تخمین ۲۵۰ نفر در هر روز است. پس هر کس می تواند اساسی در حیث گرفتن متغیرهای ذکر شده ، الگوی بهینه مصرف قهوه را به جهت خویش بیابد. هر چه مقدار کافئین بیشتری مصرف شود به به عبارتی میزان کلسیم بیشتری از نحوه ادرار از تن دفع می شود. زنان مبتلا به آندومتریوز به خصوص در شکل داشتن درد و التهاب باید از مصرف مواد غذایی حاوی کافئین مثل قهوه دوری کنند.