کلوچه معمول یک سنت شیرین برای عید است

خبر

دسر غالباً در جشن‌های عید پیش‌رو و مرکز است و معمول در میان آن خوراکی‌های شیرین مهم‌تر است.

عید فطر یک جشن مذهبی است که مسلمانان سراسر جهان در پایان ماه مبارک رمضان آن را جشن می گیرند. این آخر هفته جشن گرفته می شود.

علی سبلینی، صاحب نانوایی یاسمین در ویندزور، اشاره کرد که معمول با “مواد ساده” از جمله آرد سمولینا، کره و شکر تهیه می شود.

اگرچه برخی از نانواها خلاقیت بیشتری به خرج می دهند و مواد پرکننده مختلف را اضافه می کنند، اما او گفت که سه نوع کلاسیک پسته، خرما یا گردو هستند.

سبلینی گفت که روی آنها پودر قند می ریزند، به جز خرماهای پر شده به دلیل شیرینی که دارند.

یک تابه پخت با معمول روی آن.
علی سبلینی، صاحب نانوایی یاسمین در ویندزور، می‌گوید که همه زمانی برای استراحت در نانوایی خود دارند، حتی در فصل شلوغ مأمول. (علی سبلینی)

مقدار معمول سبلینی در حدود عید غیرقابل شمارش است و هزاران نفر برای تعطیلات در دست ساخت هستند.

مردم از روز قبل شروع به خرید برای عید می کنند، شروع به گرفتن معمول می کنند و وقتی عید می آید، روز بسیار شلوغی است.

پدر سبلینی، محمد، این تجارت را در سال 1998 آغاز کرد و اگرچه او اکنون رفته است، اما سبلینی به میراث او ادامه داده است.

محمد از لبنان به کانادا مهاجرت کرد. پرتره ای از او در نانوایی، واقع در خیابان ویاندوت 1448 آویزان است.

پدر سبلینی نانوایی یاسمین را به افتخار گل یاس نامید. او به او گفت که رنگ سفید گل نشان دهنده تمیزی محل است، عطر آن نشان دهنده خدمات خوب به مشتریان، و زیبایی آن کیفیت خوب محصول است.

برای سبلینی، معمول خاص است زیرا به او کمک می کند تا پایان ماه رمضان را جشن بگیرد، که برای او یک ماه “عبادت و تطهیر روح از طریق اعمال نیک” است.

“[Eid is] جشنی از خود بهبود یافته جدید.» او گفت: «چه چیزی بهتر از پاداش شیرین برای جشن گرفتن، درست است؟»

پرتره ای از مردی که روی دیوار آویزان شده است، پلاکی در پایین آن نوشته شده است
تصویری از پدر سبلینی و بنیانگذار نانوایی یاسمین، محمد، بر روی یکی از دیوارهای مؤسسه آویزان شده است. (علی سبلینی)

خوردن معمول «تسکین» بعد از ماه رمضان

قنادی نظام 30 سال است که در دیربوون، میش فعالیت می کند و توسط پدر فیصل نظام چند سال پس از مهاجرت از لبنان به ایالات متحده آغاز شد.

پانزده سال پیش، مکان ویندزور آنها افتتاح شد.

هر سال، نظام – که هر روز از میشیگان به ویندزور رفت و آمد می کند – می گوید 20 تا 30000 عدد از این کوکی های پر شده درست می کند.

او گفت: «این یک دسر سنتی برای ماه مبارک رمضان از قدیم الایام بوده است. “در واقع مقدار معمولی که فقط در عید می فروشیم دیوانه کننده است.”

درب ورودی یک نانوایی، تابلویی که در بالا نوشته شده است
قنادی نظام به مدت 15 سال در ویندزور افتتاح شده است. (فیصل نظام)

نانوایی در 460 Erie St. E. نیز در عید پاک شلوغ می شود.

نظام گفت: “این همیشه یک دسر بزرگ در عید پاک برای همه کسانی است که عید پاک را جشن می گیرند.”

خوردن معمول برای او «آرامش» است.

او گفت: «رمضان ماه سختی برای ما شیرینی‌فروشی‌ها است… شما روزه‌داری و از صبح تا شب با غذا کار می‌کنید، اما افزود: «این یک تعطیلات زیبا است – همه ما می‌توانیم با هم جشنی بگیریم.»

یک میز پر از شیرینی های مختلف.
فیصل نظام می گوید که بدون توجه به فصل سال، به ویژه در ایام عید، مشتریانی را از سراسر انتاریو و کانادا جذب می کند که از مغازه او خرید می کنند. (فیصل نظام)

نظام زمانی برای جشن گرفتن نخواهد داشت زیرا بی وقفه در حال پختن غذا خواهد بود. با این حال، او از ورود به صنعت شیرینی پشیمان نیست، و سعی خواهد کرد زمانی را برای جشن گرفتن در روز دوشنبه اختصاص دهد.

من هفت، هشت ساله بودم که شیرینی درست می‌کردم، بنابراین نمی‌خواهم چیزی جز این انتخاب کنم.»